Increasing Hostage - Biting The Hand That Feeds Olenka.

Längtar till skolan början

Posted June 28, 2017, 11:22 p.m. By olenka Tags: Utbildning


Ibland är det skönt att få gå i skolan. Visst, läxor är kanske inte det roligaste, men det är ibland skönt att verkligen veta vad man ska göra. Man har ett annat slags schema när man går i skolan. Man vet när man ska lämna in alla sina grejer. Man vet när det stora provet ska hållas och man vet när och hur man börjar på dagen. Det är väldigt skönt att ha ett så välplanerat liv. När man har ett jobb då är det bara samma sak dag ut och dag in hela tiden och det tycker jag ibland kan vara lite jobbigt. Man går och gör samma sak men det finns ingen ende på det hela och jag tycker att det ibland kan vara ganska jobbigt. Jag vill veta att det gör ger lön. När man går i skolan så lämnar man in en uppgift och då är man färdig och man får ett betyg. När man gör någonting på jobbet och man känner att man är färdig så kommer en lika stor hög in på kontoret och man måste göra allting om igen. Så därför har jag bestämt mig för att gå tillbaka till skolan. Jag har hittat ett par kurser som jag tycker är intressanta och jag kommer att börja på komvux i solna till hösten. Jag trivs i den akademiska världen och jag tycker om att lära mig någonting. Dessutom var jag väldigt duktig i skolan och fick alltid högt betyg och jag hade ett väldigt driv att få ett bra betyg. Jag har inte samma driv på jobbet nu och jag tycker att det ska bli skönt att vara tillbaka i skolan. Jag har hittat ett annat jobb och jag kommer att jobba mindre så att jag har tid för att gå till skolan. Jag vill verkligen att det ska bli höst nu så att jag kan börja skolan så snart som möjligt.