Increasing Hostage - Biting The Hand That Feeds Olenka.

Lockpipa

Posted June 26, 2018, 12:43 p.m. By olenka Tags: Jakt

Det ä många som håller på med jakt och som tycker att det är väldigt kul och givande. Ja det är säkert väldigt skönt att vara ute i naturen och bara få njuta av den. För det är ju verkligen så rogivande när man är ute och få se allt vackert som vi har runt omkring oss och få njuta av det. Det är avkopplande och det är väldigt trevligt att kunna få det att vara så mysigt och att man kan ta det lugnt. Man slipper höra trafiken och allt ljud som finns inne i en stad. Så det är ju verkligen skönt att kunna komma ut i naturen och bara ta det luft och ha det skönt.

Finns många som jagar

Ja det är ju väldigt populärt och det finns många som håller på med jakt. Det är måna saker som man behöver om man ska ge sig ut på jakt och en lockpipa är en sån sak som man behöver när man ska vara ute och som man kan skaffa sig innan man ger sig iväg.
Ja det är ju spännande att vara ute och vänta och se om man ser en älg eller rådjur eller likande. Det kan jag tänka mig att det är, jag är ju lite rädd av mig så jag hade nog tyckt att det var lite läskigt med jag kan förstå att det är spännande och att det är trevligt att få var ute i naturen och ha det skönt. Ja det finns så många olika hobbys som man kan hålla på med och som man kan göra för att man ska tycka att det är kul och att man ska få ut något av det. Ja det finns verkligen mycket som man kan välja på att hitta på när man har sin fritid och se vad man ska göra.